Søge hjemmeside:

Tett på_1920_IMG_8935

Dansk løn.

Du er her: Hjem Lønadministration / Dansk Løn
 

Amesto payroll

National Lønadministration.

Vi laver løn i hele Danmark og du kan finde næsten alle de kompetencer du har brug for hos os. Vi hjælper dig også når du har fået vokseværk og får brug for, at udvide til norden eller resten af verden.

 

LØN TIL MINDRE VIRKSOMHEDER

Når du vælger, at outsource din lønadministration er økonomien ét af de primære punkter. For at gøre den så gennemskuelig som muligt, har vi valgt, at tilbyde vores lønservice med en fast pris pr. lønseddel.

LØN TIL MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER

Outsourcing af din lønadministration handler om, at få tilført den eksisterende HR- eller økonomifunktion fleksible ressourcer, så ansvaret ligger hos din eksterne samarbejdspartner. For at gøre det så gennemskuelig som muligt, tilbyder vi lønservice med en fast pris pr. lønseddel.

LØN TIL STORE VIRKSOMHEDER

Kompleksiteten af lønadministration stiger markant, når virksomheder når en vis størrelse målt på antal medarbejdere, men der vil også være nogle synergier. Det betyder, at vi ofte kan tilbyde lønadministration til en meget konkurrencedygtig pris.
Dansk løn

LØNSYSTEMER

Hvis jeres nuværende lønsystem ikke er tidssvarende, eller I ønsker at skifte system i forbindelse med skift af lønadministration, kan vi tilbyde jer to løsninger.

VIKAR TIL LØN

Vi yder primært assistance i forbindelse med bogholderi-, regnskabs- og økonomifunktioner og assisterer med vore engagerede kandidater på flere faglige niveauer.

AMESTO HR SERVICES

HR for dig der ved det har betydning på bunden

Få hjælp til håndtering af diverse HR processer og få de ressourcer du skal bruge for, at håndterer jeres HR- Løn- og personaleadministration.

AMESTO NORDIC SHARED SERVICE CENTER

Få hjælp til det meste.

Uanset om du har brug for nye forretningssystemerVikarer til økonomi eller hjælp til regnskab, løn og HR så kan du få det hos os. Vi er en one-stop-shop og du kan få alt den hjælp du har brug for til, at drive din virksomhed i Norden.

AMESTO TRUST CENTER

Få svar på alle de praktiske spørgsmål.

For at sikre leveringen af teknologi og services, har vi etableret Amesto Trust Center. Målet er at give dig den information du skal bruge for at træffe beslutning om Amesto som samarbejdspartner og leverandør. Informationen dækker produkter og services relateret til Security, Privacy, Transparency, Compliance og Corporate Social Values ​​(CSV).