Dansk løn

Amesto Payroll

National Lønadministration.

Vi laver løn i hele Danmark og du kan finde næsten alle de kompetencer du har brug for hos os. Vi hjælper dig også når du har fået vokseværk og får brug for, at udvide til norden eller resten af verden.

Løn til mindre virksomheder

Når du vælger, at outsource din lønadministration er økonomien ét af de primære punkter. For at gøre den så gennemskuelig som muligt, har vi valgt, at tilbyde vores lønservice med en fast pris pr. lønseddel.
Læs mere

Løn til mellemstore virksomheder

Outsourcing af din lønadministration handler om, at få tilført den eksisterende HR- eller økonomifunktion fleksible ressourcer, så ansvaret ligger hos din eksterne samarbejdspartner. For at gøre det så gennemskuelig som muligt, tilbyder vi lønservice med en fast pris pr. lønseddel.
Læs mere

Løn til store virksomheder

Kompleksiteten af lønadministration stiger markant, når virksomheder når en vis størrelse målt på antal medarbejdere, men der vil også være nogle synergier. Det betyder, at vi ofte kan tilbyde lønadministration til en meget konkurrencedygtig pris.
Læs mere
 

Lønsystemer

Hvis jeres nuværende lønsystem ikke er tidssvarende, eller I ønsker at skifte system i forbindelse med skift af lønadministration, kan vi tilbyde jer to løsninger.
Læs mere

Vikar til Løn

Vi yder primært assistance i forbindelse med bogholderi-, regnskabs- og økonomifunktioner og assisterer med vore engagerede kandidater på flere faglige niveauer
Læs mere