Søge hjemmeside:

amesto-accounthouse-header-doors

 

 

SIMPLIFYING BUSINESS

Du er her: Hjem / Specialydelser
 

Amesto ACCOUNTHOUSE

Specialister i regnskab, løn og HR med erfaring fra mange forskellige brancher.

Derfor har vi høje krav til os selv som din samarbejdspartner og har specialister, som kender de faktorer, der påvirker din virksomhed.

 
 
 

STIFTELSE OG LEGATER

Stiftelser og legater har særegne juridiske behov der gælder stiftelseslovgivningen. Vores ansatte har flere års erfaring med mange forskellige stiftelser og legater.

SKAT OG AFGIFTER

Gennem vores gode samarbejdspartnere kan vi tilbyde advokatydelser. Vi tilbyder juridiske tjenester af høj kvalitet med fokus på praktisk rådgivning.
Helt aerlig9_466x466

ORGANISATIONER OG FORENINGER

Vores mål er at du får en forenklet drift af din virksomhed. Derfor tilbyder vi økonomiydelser, IT-systemer og rådgivning. Vi har kompetencer indenfor lovgivning.
Helt aerlig8_466x466

FINANS OG INVESTERING

Vi arbejder med de ledende aktører i markedet og har god erfaring med tjenester og produkter. Vores netbaserede løsninger sikrer dig et godt overblik, opdaterede regnskabstal og fuld kontrol.
Kvadratisk 466x466 harris-vo-4xs7jk6M0L0-unsplash

EJENDOMSADMINISTRATION

Opgaverne der skal løses for ejendomsadministration kan tilrettelægges i god tid og dette er en fordel for dig. Når du får lavet din ejendomsadministration og bogholderi hos os sørger vi for betalingsstyring herunder lejeopkrævning, udsendelse af rykkere, andre indbetalinger samt ophævelser.

COMPANY SECRETARY

Vi kan hjælper dig med alt det du behøver for at starte op i Danmark. Der er ofte mange krævende opgaver i den første tid når man vil ind på et nyt marked.

OPTIMALE LØSNINGER

Benchmarking af løn- og økonomiløsninger.

Du har mulighed for, at få lavet en benchmark af din nuværende løn- eller økonomiløsninger, så kan du se om du har de optimale løsninger både i forhold til omkostninger og tidsforbrug.

AMESTO TRUST CENTER

Få svar på alle de praktiske spørgsmål.

For at sikre leveringen af teknologi og services, har vi etableret Amesto Trust Center. Målet er at give dig den information du skal bruge for at træffe beslutning om Amesto som samarbejdspartner og leverandør. Informationen dækker produkter og services relateret til Security, Privacy, Transparency, Compliance og Corporate Social Values ​​(CSV).