Søge hjemmeside:

Lønadministration - Amesto AccountHouse

AMESTO PAYROLL

Løn i sikre hænder.

Løn er mange ting alt efter størrelsen på din virksomheder og du finder nemt alle de ydelser vi udbyder indenfor lønadministration.

Du er her: Hjem / Lønadministration
 

Amesto Payroll

Få hjælp til lønadministration gennem effektiv og korrekt lønbehandling og kompetent sparring.

Lønadministration giver dig tid til, at fokuserer på din kerneforretning og kan tilføre og frigøre ressourcer. Vi sikrer dig en kompetent sparring, samt en korrekt lønbehandling på den mest effektive måde.


Leveringssikkerhed og kvalitet

Mange virksomheder har valgt, at have deres lønadministration hos os fordi vi har vores fokus på kvalitet og leveringssikkerhed. Et andet nøgleord er faglige kompetencer som vi løbende udvikler for, at kunne give dig den bedste lønadministration.Dette gør også at vores medarbejdere tager ansvar for deres opgaver og forstår hvad det er de sidder med, samt altid er opdateret på de nyeste love og regler, som gør sig gældende når de laver lønadministration. Vi arbejder i teams, som består af tre konsulenter og én teamleder. På den måde kan vi give dig den opmærksomhed som vi mener, er nødvendig når du var valgt at outsource din lønadministration til os. På den måde får du også tilført flere ressourcer til din nuværende lønafdeling gennem viden, højere effektivitet, og bedre sparring omkring dine behov.

Lønadministration – ressourcebesparende og fleksibel

For os er det vigtigt, at du opnår en ressourcebesparelse når du vælger, at outsource din lønadministration til os. Derfor arbejder vi, i samarbejde med dig målrettet på, at optimerer processer og systemer så meget som muligt, så du opnår besparelser på blandt andet de interne ressourcer.
Vi hjælper alle størrelser og typer af virksomheder med deres lønadministration og vores erfarne løn og personalemedarbejdere varetager dine opgaver som en direkte tilknyttet ressource og kontaktperson. På den måde taler du altid med en konsulent, der kender lige præcis din lønadministration.

Lønsystemer

Du behøver ikke skifte lønsystem for vi kan arbejde i de fleste lønsystemer på det danske marked. Skulle du ønske, at skifte lønsystem vi vil selvfølgelige gerne sparre med dig omkring, hvad vi ser som den bedste løsning for dig og du har mulighed for, at benytte dig af de løsninger som vi kan tilbyde gennem vores samarbejdspartnere.
Vil du gerne skifte lønsystem men ikke selv ønsker, at være en del af processen kan vi stå for denne, hvis det ønskes.

Få et tilbud på outsourcing af jeres HR og løn

Hvad koster outsourcing af løn?

Vi har svaret.

LØN TIL MINDRE VIRKSOMHEDER

Når du vælger, at outsource din lønadministration er økonomien ét af de primære punkter. For at gøre den så gennemskuelig som muligt, har vi valgt, at tilbyde vores lønservice med en fast pris pr. lønseddel.

LØN TIL MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER

Outsourcing af din lønadministration handler om, at få tilført den eksisterende HR- eller økonomifunktion fleksible ressourcer, så ansvaret ligger hos din eksterne samarbejdspartner. For at gøre det så gennemskuelig som muligt, tilbyder vi lønservice med en fast pris pr. lønseddel.

LØN TIL STORE VIRKSOMHEDER

Kompleksiteten af lønadministration stiger markant, når virksomheder når en vis størrelse målt på antal medarbejdere, men der vil også være nogle synergier. Det betyder, at vi ofte kan tilbyde lønadministration til en meget konkurrencedygtig pris.

NORDISK LØN

Er din koncern eller virksomhed repræsenteret i de nordiske lande og har I et behov for at få lavt løn til alle medarbejdere gennem én samarbejdspartner er Amesto Nordic Payroll specialister i lønadministration i hele norden.
Kvadratisk 466x466 windows-dOmKEVCg94s-unsplash-1

INTERNATIONAL LØNADMINISTRATION

Amesto Payroll kan håndterer international lønadministration gennem vores søster selskab Amesto Global, som opererer i Asien, Australien, Europa, Syd Amerika og USA. Vi har lokalt kendskab og er lokalt forankret i de forskellige lande, som er en stor fordel for dig når du skal have lavet løn på tværs...

LØNSYSTEMER

Hvis jeres nuværende lønsystem ikke er tidssvarende, eller I ønsker at skifte system i forbindelse med skift af lønadministration, kan vi tilbyde jer to løsninger.

VIKAR TIL LØN

Vi yder primært assistance i forbindelse med bogholderi-, regnskabs- og økonomifunktioner og assisterer med vore engagerede kandidater på flere faglige niveauer.
Kvadratisk magnus-andersson-KAzgxInZXMo-unsplash 466x466

AMESTO HR SERVICES

HR for dig der ved det har betydning på bunden.

Få hjælp til håndtering af diverse HR processer og få de ressourcer du skal bruge for, at håndterer jeres HR- Løn- og personaleadministration.

AMESTO ACCOUNTHOUSE

Har du brug for en brochure om outsourcing?

Sidder du og overvejer om outsourcing er en mulighed for jer? Om hvordan du nu lige skal gribe det an og hvor man skal starte?

Spørgsmålene er sikkert rigtig mange og det er der god grund til, for der er mange ting at overveje, inden man når til en beslutning om outsourcing.

AMESTO NORDIC SHARED SERVICE CENTER

Få hjælp til det meste.

Uanset om du har brug for nye forretningssystemerVikarer til økonomi eller hjælp til regnskab, løn og HR så kan du få det hos os. Vi er en one-stop-shop og du kan få alt den hjælp du har brug for til, at drive din virksomhed i Norden.