Søge hjemmeside:

IMG_1100-1920_607

#ASKMORE

Hvem er vi?

Du er her: Hjem / Om os 

Amesto ACCOUNTHOUSE

Et nordisk selskab.

Amesto AccountHouse er et dansk selskab under norske Amesto Group med ca. 1000 medarbejdere fordelt på kontorer i norden.

Amesto AccountHouse er et dansk selskab, som blev stiftet i 2001. I dag er det en del af norske Amesto Group. Amesto AccountHouse er dansk totalleverandør med speciale i bogholderi og regnskab, regnskabsfolk og lønadministration. Vores ydelser leveres indenfor områderne: outsourcing af- og vikarer indenfor økonomi.

Med den kvalificerede medarbejder som udgangspunkt, yder vi assistance indenfor regnskab, lønadministration og økonomistyring på fleksible vilkår.

Vores ydelser frigør ressourcer, afhjælper i spidsbelastningsperioder og giver vore kunder hurtigere mulighed for, at finde den rigtige profil på den medarbejder, der skal anvendes til den specifikke opgave.

Gennem samarbejde og dialog opbygger vi den nødvendige forståelse for vore kunders forretning og arbejdsgange, som danner grundlag for den måde vi løser opgaven på. Således er vores fokus også, at rådgive, effektivisere og systematisere de processer der er i, at drive en virksomhed.

Amesto AccountHouse udvikler, deler og opsøger viden i samarbejde med vore kunder samt en bred vifte af relationer, herunder revisorer, advokater, banker/finansieringspartnere, IT-virksomheder, netværk og medarbejderdatabaser som sikrer os, at vi har tilgang til specifik viden og kompetencer, som ligger udenfor vore ydelser.

 

CSR - Amesto.

Amesto CSR drives sammen med de bedste hoveder og de varmeste hjerter hos vores samarbejdspartnere.

AMESTO TRUST CENTER

Få svar på alle de praktiske spørgsmål.

For at sikre leveringen af teknologi og services, har vi etableret Amesto Trust Center. Målet er at give dig den information du skal bruge for at træffe beslutning om Amesto som samarbejdspartner og leverandør. Informationen dækker produkter og services relateret til Security, Privacy, Transparency, Compliance og Corporate Social Values ​​(CSV).

Vi sponsorerer Team Rynkeby.

Team Rynkeby er et europæisk velgørenhedsprojekt, der cykler til Paris for at indsamle penge til børn med kritiske sygdomme.

Dette er et vigtigt formål for os i Amesto Solutions, og vi er meget stolte af at være deres GULD-sponsor. Siden 2013 har Team Rynkeby i Danmark indsamlet godt 562,2 millioner kroner til børn med kritisk sygdom. Pengene er primært rettet mod at støtte forskning i børnekræft. Læs mere om Rynkeby her.

Dk_guld_2024