Søge hjemmeside:

Architecture81_2120x670

SIMPLIFYING BUSINESS

Referencer | Amesto AccountHouse

Du er her: Hjem / Om os / Referencer
 

ADVOKATFIRMAET REBERNIK & SCHEEL

Advokatfirmaet Rebernik & Scheel har i flere omgange gjort brug af Amesto AccountHouses assistance i forbindelse med ejendomsadministration, advokatbogholderi og klientkonti, og vi er meget tilfredse med den service vi har fået.

AVIATOR

E-CONOMIC

”Vi har et tæt samarbejde med Amesto AccountHouse, hvor e-conomic anvendes under EasyAccount, som sikrer vores kunder en meget konkurrencedygtig pris som følge af den teknik, Amesto AccountHouse anvender”

EKSPRES BANK

JNF MOMENTUM

Amesto AccountHouse har i flere år varetaget JNF Momentums regnskabsrapportering til hovedkontoret i Sverige sammen med lønadministrationen, og vi har i hele forløbet været godt tilfreds med den kvalitet og service, Amesto har leveret.

NT ADVOKATER

“Jeg har fået assistance til mit bogholderi og årsafslutning fra Amesto AccountHouse og er i den forbindelse godt tilfreds med den faglighed, opfølgning og kvalitet, der bliver leveret til min revisor.” Ole Theut, Advokat, Partner

LEASEPLAN

MALERMESTER PETERSEN

MEDIESTORM

”Vi er overgået til EasyAccount hos Amesto AccountHouse og kunne allerede fra første måned konstatere, at udgiften til bogholderi var mærkbar mindre, samtidig med at vi har online adgang til e-conomic, som er et rigtig godt økonomisystem”

MERCURI URVAL

METRO SELSKABET

MORTALIN

”Ved at outsource lønfunktionen er vi ikke følsomme over for, om en fast lønmedarbejder bliver syg, holder ferie eller lignende. Det var den helt rigtige beslutning”
ur-466x466

NIELSEN OG THOMSEN ADVOKATER

Jeg har fået assistance til mit bogholderi og årsafslutning fra Amesto AccountHouse og er i den forbindelse godt tilfreds med den faglighed, opfølgning og kvalitet, der bliver leveret til min revisor.

NIKON

“Ved at outsource vores bogholderi til Amesto AccountHouse frigør vi både tid og ressourcer til bedre at kunne pleje vores kunder.”

PLOUGMANN OG VINGTOFT

“Ved at skifte lønbehandling via Amesto AccountHouse har vi opnået en kvalitetsforbedring og samtidig reduceret både tid og omkostninger hertil”

RAASCHOU INVENTARSNEDKERI A/S

Vi har gennem flere år haft et positivt og udbytterigt samarbejde med Amesto AccountHouse. Vi skiftede fra C5 til e-conomic, og konsulenten byggede vores systemet, så det passer præcis til os. Efterfølgende har vi ansat egen bogholder pga. ekspansion, og benytter nu konsulentbistand fra Amesto til ad hoc opgaver,...
hands-446x466

SITAS

SITAS har leveret store træer til private og virksomheder siden 1966. Vi har i mange år benyttet os af Amesto AccountHouses services, og vi har oplevet at få en fleksibel og skalerbar regnskabsfunktion, som justerer sig med vores sæsonsvingninger i god kvalitet og med dygtige medarbejdere inden for regnskab og løn.

TMF GROUP

TMF Group assisterer verden over med løn, bogholderi, rapportering, oversættelse samt direktør-, adresse- og sekretærservice. I vores samarbejde med Amesto AccountHouse har vi oplevet høj faglig kvalitet, sikkerhed for ydelsen, god kundeservice og meget kompetente konsulenter inden for serviceydelser, vi selv tilbyder.

TRUE COMMERCE