Søge hjemmeside:

Få lavet løn til alle dine medarbejdere i norden.

SIMPLIFYING BUSINESS

Nordic Payrol.

Amesto Payroll

Få lavet løn til alle dine medarbejdere i norden.

Amesto Payroll er specialister i lønadministration for nordiske selskaber i Norge, Sverige, Finland, England og Danmark. Er din koncern eller virksomhed repræsenteret i de nordiske lande og har I et behov for at få lavet løn til alle medarbejdere gennem én samarbejdspartner er Amesto Nordic Payroll specialister i lønadministration i hele norden. Dette betyder kontrol, reducerede omkostninger og effektivisering af processer for dig.

 

Vi har stor erfaring og kendskab til de pågældende lokale regler og love og vi kommunikerer direkte med dine medarbejdere ved lønrelaterede spørgsmål, hvis det er noget du ønsker. Vores nordiske løsninger er baseret på løsningsorienteret kommunikation med dig, samt én samlet aftale gældende for de lande du ønsker, at outsource din lønadministration i.

Tryghed og kontrol

Vi har erfaret at kontrol er et stadigt stigende parameter ved outsourcing derfor tilbyder vi én samlet lønrapportering som også gør det lettere at godkende lønoutput.

Når du skal sikre dine løndata kan du vælge, at benytte dig af vores cloudløsning til up- og download af alle løndata. Her igennem er du også sikret, at løndata kun er tilgængelig på de forskellige niveauer, de enkelte medarbejdere med tilgang til cloudløsningen skal have adgang til. Derudover er der mulighed for en medarbejderportal til registrering af fravær, ferie, og rejseafregning.

Amesto Nordic Payroll er ISO-9001:2008-certificeret og Amesto AccountHouse er medlem af NARF og underlagt kontrol af Finanstilsynet.


Kommunikation og fleksibilitet

Du kan vælge om du vil have én kontaktperson for alle lande eller om du har brug for kommunikation med vores lokale kontorer f.eks. hvis du gerne vil tilbyde dine medarbejdere, at de kan ringe med spørgsmål ang. deres løn til en hotline. Dette er med til at forenkle kommunikationen og i sidste ende mindske dit tidsforbrug.

Du får en dedikeret mailadresse hos os, hvor al kommunikation går gennem så det kun er den ansvarlige og det tilknyttede lønteam, der håndterer opgaverne og kontakten.

Vores lønteams rundt omkring i norden kommunikerer tæt og dette er med til at sikre, at vi leverer den optimale løsning for dig.

Rapportering og ensartethed

Vi lægger vægt på sparring og ensartethed som betyder, at vi ved hvordan vi sikre det optimale samarbejde på tværs af landene, både når det gælder arbejdsgange og rapportering.

De virksomheder, som har outsourcet lønadministrationen har typisk et behov for, at der kun rapporteres til ét økonomisystem. Derfor sørger vi for, at de lønsystemer vi bruger i de enkelte lande leverer rapportering i henhold til de specifikationer du måtte have, så en fælles nordisk rapportering bliver så enkelt som muligt.

Amesto Payroll

Har du brug for en brochure om nordisk løn?

Er din koncern eller virksomhed repræsenteret i de nordiske lande og har I et behov for at få lavet løn til alle medarbejdere gennem én samarbejdspartner er Amesto Nordic Payroll specialister i lønadministration i hele norden.

AMESTO ACCOUNTHOUSE

Få hjælp til udstationering af medarbejdere.

Har du udstationerende medarbejdere i norden kan vi også hjælpe med lønadministration til dem, samt den nødvendige kontakt til de lokale myndigheder og ekspertise i de forskellige lande til, at klare de udfordringer der måtte være som f.eks. sproget.

AMESTO TRUST CENTER

Få svar på alle de praktiske spørgsmål.

For at sikre leveringen af teknologi og services, har vi etableret Amesto Trust Center. Målet er at give dig den information du skal bruge for at træffe beslutning om Amesto som samarbejdspartner og leverandør. Informationen dækker produkter og services relateret til Security, Privacy, Transparency, Compliance og Corporate Social Values ​​(CSV).

AMESTO NORDIC SHARED SERVICE CENTER

Få hjælp til det meste.

Uanset om du har brug for nye forretningssystemerVikarer til økonomi eller hjælp til regnskab, løn og HR så kan du få det hos os. Vi er en one-stop-shop og du kan få alt den hjælp du har brug for til, at drive din virksomhed i Norden.