Søge hjemmeside:

Side 2 Toppbanner christina-wocintechchat-com-eF7HN40WbAQ-unsplash 1920x607

Du er her: Hjem Vikarbureau / Vikar specialister til økonomi
 

Amesto ACCOUNTHOUSE

Økonomivikarer på mange niveauer.

Amesto lægger stor vægt på, at finde den rette person til din virksomhed, når der er brug for en fleksibel medarbejder i en kortere eller længere periode, ved spidsbelastninger og projektopgaver.

Vi yder primært assistance i forbindelse med bogholderi-, regnskabs- og økonomifunktioner og assisterer med vore engagerede kandidater på flere faglige niveauer, herunder:

• Regnskabsassistent
• Bogholder
• Controller
• Regnskabschef
• Økonomichef
• Økonomidirektør
• Administrationsmedarbejder

Aftalen indebærer, at vi gennemgår vores database af kvalificerede vikarer og sætter Dem i forbindelse med op til 3 mulige kandidater til opgaven, som De foretager udvælgelse fra i samarbejde med os. I perioden foretager vi løbende opfølgning på vores vikars arbejde og drøfter dette, herunder det videre forløb med virksomheden.

AMESTO ACCOUNTHOUSE

"Vores erfarne økonomimedarbejdere varetager opgaven, og tilknyttes direkte til virksomheden som faste kontaktpersoner. Vi hjælper alle typer og størrelser af virksomheder med deres regnskab og økonomi."

AMESTO NORDIC SHARED SERVICE CENTER

Få hjælp til det meste.

Uanset om du har brug for nye forretningssystemerVikarer til økonomi eller hjælp til regnskab, løn og HR så kan du få det hos os. Vi er en one-stop-shop og du kan få alt den hjælp du har brug for til, at drive din virksomhed i Norden.

AMESTO ACCOUNTHOUSE

Fuld kontrol - Uanset system.

Jeres systemer skal passe til virksomhedens aktiviteter hvis I skal have en lønsom drift og ikke bruge unødig tid. Derfor arbejder vi i de fleste systemer på det danske marked og kan hjælpe jer. Hvis jeres nuværende systemer ikke er tidssvarende, eller I ønsker at skifte system kan vi tilbyde jer gode løsninger.