Søge hjemmeside:

architecture8_2120x670

 

 

Simplifying Business

Du er her: Hjem /Regnskab Årsafslutning
 

SKAL VI LAVE DIN ÅRSAFSLUTNING?

Så er du klar til revisor.

ar kommunikation med vores kunders revisor i fordelingen af de opgaver, der skal løses, er en vigtig forudsætning for en effektiv årsafslutning.

 

Efter regnskabsårets udløb udfører vi en nærmere specificeret årsafslutning, som sikrer, at revisor modtager det materiale, der er nødvendigt for udarbejdelsen af årsrapporten. Vi leverer efter aftale blandt andet arbejdspapirer og afstemninger på baggrund af revisors instrukser og standarder eller med udgangspunkt i vores egen standard for årsafslutning.

 

Det færdige materiale til revisor indeholder bl.a. anlægskartotek, debitorspecifikation, efterfølgende debitorindbetalinger, periodiseringer, andre tilgodehavender, afstemning til årsoversigt fra bank, primoafstemning, afstemning af kreditorer til eksterne udtog, skyldige omkostninger, lønafstemning samt moms- og sandsynliggørelse.

 

Årsrapporten:

Produktet af et helt års bogholderi er årsrapporten og bør være genkendelig i forhold til den løbende rapportering, der er udarbejdet for virksomheden. Medarbejdere hos Amesto AccountHouse har erfaring med de almindeligt forekomne rutiner i forbindelse med årsafslutning, og flere har også direkte erfaring fra revisionsbranchen.

 
 

Én Nordisk Regnskabsafdeling.

Med en nordisk regnskabsløsning laves dit regnskab i de respektive land af vores egne medarbejdere og ikke gennem tredjepart. På den måde sikres du høj kvalitet og at der altid er kendskab til gældende lovgivning lokalt for din virksomhed.

AMESTO PAYROLL

Har du brug for at få lavet løn?

For os er det vigtigt, at du opnår en ressourcebesparelse når du vælger, at outsource din lønadministration til os. Derfor arbejder vi, i samarbejde med dig målrettet på, at optimerer processer og systemer så meget som muligt, så du opnår besparelser på blandt andet de interne ressourcer.