Søge hjemmeside:

Side 2 Toppbanner christina-wocintechchat-com-eF7HN40WbAQ-unsplash 1920x607

 

 

Simplifying Business

Du er her: Hjem / Regnskab / EasyAccount bogføring
 

Amesto ACCOUNTHOUSE

EasyAccount Bogføring.

 

Som EasyAccount kunde har du også mulighed for at tilkøbe et udvalg af
serviceydelser med tilknyt-ning til regnskabs- og økonomifunktionen.
Det er vigtigt at understrege, at vi aldrig påbegynder nogen af de ekstra serviceydelser uden at vurdere omfanget af opgaven i samarbejde med dig og estimere vores timeforbrug inden vi går i gang.

 

Fleksibel:
Afhængig af Jeres behov bogføres virksomhedens bilag ugentligt, månedligt eller kvartalsvis. Har vi indgået en skriftlig aftale om, at du er EasyAccount kunde, får du dit eget login og afgang til regnskabssystemet, så du altid kan holde dig ajour og opdateret på dit regnskab samt lave dine egne salgsfakturaer.

 

Billig:
Prisen er baseret på det antal posteringer der bliver lavet i regnskabet!
Derfor betales der kun for det vi bogfører i dit regnskab. Efter periodens afslutning fremsender vi et følgebrev til bogføringen, en periodebalance og en bankafstemning. Efter udgangen af hver momsperiode fremsender vi endvidere en momsangivelse for perioden. Alt dette er inkluderet i prisen.

 
 

LØN TIL MINDRE VIRKSOMHEDER

Når du vælger, at outsource din lønadministration er økonomien ét af de primære punkter. For at gøre den så gennemskuelig som muligt, har vi valgt, at tilbyde vores lønservice med en fast pris pr. lønseddel.

ÅRSAFSLUTNING

Efter regnskabsårets udløb udfører vi en nærmere specificeret årsafslutning, som sikrer, at revisor modtager det materiale, der er nødvendigt for udarbejdelsen af årsrapporten. AccountHouse har erfaring med de almindeligt forekomne rutiner i forbindelse med årsafslutning, og flere har også direkte erfaring...
Innovasjon 2 466x466
Kvadratisk 466x466 christina-wocintechchat-com-OtHEYbQXLFU-unsplash-1

COMPANY SECRETARY

Vi kan hjælper dig med alt det du behøver for at starte op i Danmark. Der er ofte mange krævende opgaver i den første tid når man vil ind på et nyt marked.

ØKONOMISYSTEMER

Jeres systemer skal passe til virksomhedens aktiviteter hvis I skal have en lønsom drift og ikke bruge unødig tid. Derfor arbejder vi i de fleste systemer på det danske marked og kan hjælpe jer. Hvis jeres nuværende systemer ikke er tidssvarende, eller I ønsker at skifte system kan vi tilbyde jer gode...

AMESTO NORDIC SHARED SERVICE CENTER

Få hjælp til det meste.

Uanset om du har brug for nye forretningssystemerVikarer til økonomi eller hjælp til regnskab, løn og HR så kan du få det hos os. Vi er en one-stop-shop og du kan få alt den hjælp du har brug for til, at drive din virksomhed i Norden.

AMESTO ACCOUNTHOUSE

Smarte plug & play integrationer.

Bruger du meget tid på at skrive eller importere samme data i flere systemer? ConnectMyApps er smart integrationssystem som gør det enkelt at knytte dine forretningsapplikationer sammen. Reducer tidsforbruget på manuelle processer.