Søge hjemmeside:

Side 2 Toppbanner IMG_0536 AAH NOV21 1920x607

AMESTO GLOBAL

Vi har lokalt kendskab og er lokalt forankret i størstedelen af verden.

Du er her: Hjem Lønadministration / International Lønadministration
 

Amesto global

Lønadministration på tværs af landegrænser.

Lønadministration på tværs af landegrænser er ikke altid kun et spørgsmål om almindelig løn. Det kan let blive vanskeligt, at koordinere når man skal forstå og styre komplekse juridiske problemstillinger og håndter dokumentations til mange forskellige lande på nye sprog.

Amesto Payroll kan håndterer international lønadministration gennem vores søster selskab Amesto Global, som opererer i Europa og USA. Vi har lokalt kendskab og er lokalt forankret i de forskellige lande, som er en stor fordel for dig når du skal have lavet løn på tværs af lande.

Du får én fast kontaktperson, som koordinerer kommunikation og ledelse af dine HR og lønfunktion på tværs af landene for, at maksimere effektiviteten og mindske risici.

For mere Information om, hvad vi kan hjælpe dig med kan du læse mere på  Amesto Global eller kontakt os her.

 

AMESTO PAYROLL

Nordisk Løn - Til alle i norden.

Amesto Payroll er specialister i lønadministration for nordiske selskaber i Norge, Sverige, Finland, England og Danmark. Er din koncern eller virksomhed repræsenteret i de nordiske lande og har I et behov for at få lavet løn til alle medarbejdere gennem én samarbejdspartner er Amesto Nordic Payroll specialister i lønadministration i hele norden.

AMESTO TRUST CENTER

Få svar på alle de praktiske spørgsmål.

For at sikre leveringen af teknologi og services, har vi etableret Amesto Trust Center. Målet er at give dig den information du skal bruge for at træffe beslutning om Amesto som samarbejdspartner og leverandør. Informationen dækker produkter og services relateret til Security, Privacy, Transparency, Compliance og Corporate Social Values ​​(CSV).

AMESTO NORDIC SHARED SERVICE CENTER

Få hjælp til det meste.

Uanset om du har brug for nye forretningssystemerVikarer til økonomi eller hjælp til regnskab, løn og HR så kan du få det hos os. Vi er en one-stop-shop og du kan få alt den hjælp du har brug for til, at drive din virksomhed i Norden.