Søge hjemmeside:

Regnskab - Amesto AccountHouse

AMESTO ACCOUNTHOUSE

God økonomi er vejen til muligheder.

Du er her: Hjem / Regnskab
 

Amesto AccountHouse

Regnskab til alle typer og størrelser afvirksomheder.

COMPANY SECRETARY

Vi kan hjælper dig med alt det du behøver for at starte op i Danmark. Der er ofte mange krævende opgaver i den første tid når man vil ind på et nyt marked.

ÅRSAFSLUTNING

Efter regnskabsårets udløb udfører vi en nærmere specificeret årsafslutning, som sikrer, at revisor modtager det materiale, der er nødvendigt for udarbejdelsen af årsrapporten. AccountHouse har erfaring med de almindeligt forekomne rutiner i forbindelse med årsafslutning, og flere har også direkte erfaring...
Kvadratisk 466x466 windows-12mi25fTAmM-unsplash-1

BOGFØRING

Alt efter størrelse og kompleksitet af dit bogholderi, bogføres der ugentligt, månedligt eller kvartalsvis, du har altid et overblik over virksomhedens økonomi i form af perioderegnskaber, når I ønsker det.
Kvadratisk 466x466 surface-TeiKRX9RPXM-unsplash-1

EASYACCOUNT BOGFØRING

Afhængig af Jeres behov bogføres virksomhedens bilag ugentligt, månedligt eller kvartalsvis. Har vi indgået en skriftlig aftale om, at du er EasyAccount kunde, får du dit eget login og afgang til regnskabssystemet, så du altid kan holde dig ajour og opdateret på dit regnskab samt lave dine egne salgsfakturaer

AMESTO ACCOUNTHOUSE

Fuld kontrol - Uanset system.

Jeres systemer skal passe til virksomhedens aktiviteter hvis I skal have en lønsom drift og ikke bruge unødig tid. Derfor arbejder vi i de fleste systemer på det danske marked og kan hjælpe jer. Hvis jeres nuværende systemer ikke er tidssvarende, eller I ønsker at skifte system kan vi tilbyde jer gode løsninger.

AMESTO HR SERVICES

HR for dig der ved det har betydning på bunden.

Få hjælp til håndtering af diverse HR processer og få de ressourcer du skal bruge for, at håndterer jeres HR- Løn- og personaleadministration.