Søge hjemmeside:

HR ydelser

AMESTO PAYROLL

HR ydelser.

Vi kan hjælpe med alt fra en interim HR løsning i en overgangsperiode til HR jura, ledersparring, talentudvikling, HR jura, outplacement og meget mere.

Du er her: Hjem / HR
 

HR ydelser til enhver situation.

HR ydelser fra Amesto spænder over et meget bredt felt. Vi kan hjælpe med alt fra en interim HR løsning i en overgangsperiode til HR jura, ledersparring, talentudvikling, HR jura, outplacement og meget mere. Står I uden en HR afdeling, kan vi hjælpe med at dække samtlige områder.

Er I til gengæld uden HR-ledelse, kan vi også hjælpe med en Interim HR løsning i en overgangsperiode. Vi kan derudover fungere som jeres eksterne HR afdeling permanent, hvis det er en bedre løsning for jeres virksomhed at outsource HR opgaverne.FRA HR JURA TIL DIGITALISERING OG DE SVÆRE SAMTALER

Ofte tænkes der meget på kommunikation, når vi taler HR ydelser. De svære samtaler ved opsigelser og trivsel. Herunder den meget udbredte MUS (medarbejderudviklingssamtale), der kan være et fantastisk værktøj, hvis den tages alvorligt og bruges korrekt.

Er det modsatte tilfældet, bliver netop MUS hurtigt til lidt af et irritationsmoment, da det er spild af alles tid. Med hjælp fra Amesto Payroll kan du dog sikre, at netop MUS bliver et værktøj, der sikrer trivsel og spotter talent.

I den forbindelse bliver ledersparring og talentudvikling også vigtige områder. Og ja, lige netop dér kan du også finde hjælp hos Amesto Payroll.

Når vi kommer et spadestik dybere end disse lidt blødere HR værdier, er der områder som HR jura samt datadrevet HR. Her er der meget konkret lovgivning og regler, der skal overholdes til punkt og prikke. Taler vi datadrevet HR, skal der først ske en digitalisering af hele HR området, hvilket Amesto også har arbejdet med i en årrække.

Ved du allerede nu, at du skal bruge hjælp til en eller flere af de HR ydelser, vi tilbyder?

OFF- OG ONBOARDING SAMT EMPLOYER BRANDING

Lige præcis onboarding (og optimal offboarding) er desuden også blandt de områder, vi arbejder med. Det samme gælder selve rekrutteringsprocessen, så hvis din virksomhed skal bruge hjælp til rekruttering, kan vi hjælpe med at optimere denne proces.

Inden I skal søge medarbejdere, er der hele “Employer Branding”-området. I en tid hvor talent i stadig større grad kan vælge og vrage, skal man som virksomhed sørge for at præsentere sig selv optimalt. Det er her Employer Branding spiller ind.

Din virksomhed skal stå skarpt og attraktivt overfor potentielle kandidater. Ellers løber konkurrenterne med talentet.

Når så de gode ansættelser er i hus, er det arbejdet med trivsel og fastholdelse, der spiller ind. Forhåbentlig har ovenstående vældige skriv efterhånden belyst vigtigheden af HR området? Ellers kan du læse videre herunder og se alle de HR ydelser, vi tilbyder, og måske blive endnu klogere på området.

OMFATTENDE UDVALG AF YDELSER INDEN FOR HR

Netop fordi HR fylder stadig mere i mange virksomheders vækst, har Amesto Payroll valgt at fokusere på dette område. Derfor kan vi tilbyde et omfattende og meget dækkende udvalg af HR ydelser.

Vælg mellem alle disse HR ydelser: 

 • Interim HR Business partner eller HR Manager
 • Varetagelse af hele eller dele af rekrutteringsprocessen
 • Employer Branding
 • Team- og talentudvikling
 • On- og Off boarding
 • Organisationsudvikling og -design
 • Opsigelser og Organisationstilpasning (herunder beskrivelse og håndtering af processer)
 • Ledersparring – eksempelvis i forhold til organisations- og personaleudfordringer
 • Arbejdet med trivsel og fastholdelse
 • De svære samtaler og MUS
 • Coaching af ledere og medarbejdere
 • Udvikling af processer og Procesoptimering
 • Digitalisering og datadrevet HR
 • HR jura
 • Outplacement

Desuden er der minimal administration for virksomheden, da Amesto AccountHouse varetager alt administrativt – inklusiv aflønning og andre juridiske forpligtelser.

 

Amesto Payroll

Vil du vide mere om HR ydelser?

HR er meget mere end “bare” en personaleafdeling. Selvom de bløde værdier er vigtige – ikke mindst for medarbejder-tilfredshed og loyalitet – så er en HR afdeling meget mere. Hvis man arbejder målrettet og konstruktivt med HR, bidrager det direkte til virksomhedens bundlinje.

Vil du også sikre medarbejdertilfredshed og vækste din virksomheds bundlinje?
Så tag kontakt og lad os finde frem til en indsats, der kan skabe grobund for dette.