Søge hjemmeside:

Side 1 Toppbanner jordan-encarnacao-c0rplvWqyZk-unsplash 1920x1080

LIFE IS NOW

Work somewhere awesome

Du er her: Hjem /Job og Karrierer
 

Amesto ACCOUNTHOUSE

De klogeste hoveder og de varmeste hjerter.

God stemning, høj arbejdsglæde, høj faglighed og mulighed for udfordrende arbejdsopgaver. Dette er frugten af vores værdier:

  • Kvalitet
  • Fleksibilitet
  • Kommunikation

Værdierne ligger latent i vores alles hverdag som medarbejdere i Amesto AccountHouse. Derfor lægger vi vægt på, at du, som medarbejder selv er med til at præge og udvikle din hverdag – uanset om du arbejder på et af vores kontorer, eller om du har dit primære arbejde ude i en af vore kunders økonomi- og regnskabsfunktioner.

Vi har stor aldersspredning og kompetencer på alle niveauer fra økonomi-trainee til økonomichef, som understøtter, at du som ansat i Amesto har mulighed for fortsat udvikling gennem hele dit arbejdsliv hos os.

Herunder foretager vi gennem udviklingssamtaler og karriereplanlægning en løbende afstemning af forventninger.

Vores konsulenter i Amesto AccountHouse har kontakt med mange mennesker, forskellige brancher og løn- og økonomisystemer hver dag. Derfor er det en forudsætning, at du er en type som værdsætter stor afveksling og forskelligartede udfordringer i dagligdagen. Vi arbejder altid i teams som sikrer, at der altid er hjælp at hente både fagligt, i forbindelse med ferie, sygdom og spidsbelastninger, så du er aldrig alene om en opgave.

Her kan du læse mere om Amesto Group.

 
 

JOBAGENT

Ønsker du at blive informeret, når der dukker jobmuligheder op hos Amesto AccountHouse?
Kvadratisk cade-holmquist-hCO2hI8dVEg-unsplash 466x466

LEDIGE STILLINGER

Se her om der er nogle ledige stillinger som passer til din professionelle profil.
Kvadratisk magnus-andersson-KAzgxInZXMo-unsplash 466x466

UOPFORDRET ANSØGNING

Er der ikke lige en stilling slået op som passer på din profil, så send os en uopfordret ansøgning - og få mulighed for at blive udvalgt næste gang.
Various21-466x466

AVANTAS HOS AMESTO

Vores medarbejdere gør en forskel.

Avantas Aktiv hjælper Amestos medarbejdere til, at være på toppen og finde balancen mellem arbejde og fritid - Alle kan være med.

CSR - Amesto.

Amesto CSR drives sammen med de bedste hoveder og de varmeste hjerter hos vores samarbejdspartnere. 

AMESTO NORDIC SHARED SERVICE CENTER

Få hjælp til det meste.

Uanset om du har brug for nye forretningssystemerVikarer til økonomi eller hjælp til regnskab, løn og HR så kan du få det hos os. Vi er en one-stop-shop og du kan få alt den hjælp du har brug for til, at drive din virksomhed i Norden.