Søge hjemmeside:

Vikar til løn

Vikar til løn.

Du er her: Hjem Vikarbureau / Vikar til Løn
 

Amesto Payroll

Lønvikar til midlertidige eller i ekstraordinære situationer.

Lønvikar til midlertidige- eller i ekstraordinære situationer som sygdom, barsel, årsafslutning, skift af lønsystem eller i mellemliggende periode.

Vi gør os umage for, at finde den helt rigtige konsulent til dine behov. Det gør vi gennem interviews af dig, så vi ved hvad du efterspørger og så vi har en god forståelse for, hvilke kandidater vi ser som de bedst egnede til opgaven.

Vi har konsulenter på alle faglige niveauer og har kandidater til alt fra tasteopgaver, systemopsætning, optimering og ledelse af lønteams m.m.

Lønadministration kræver specialviden

Vi sikre, at vores lønkonsulenter har et højt fagligt niveau og viden om lønsystemer, love og regler og de tekniske værktøjer, der skal til for at de kan køre en effektiv lønadministration og give dig den nødvendige sparring i dit forløb.

Vores lønkonsulenter kan hjælpe dig med kompetenceudvikling og uddannelse af dine lønmedarbejdere og på den måde kan du bruge os til at optimerer din lønfunktion, samt til løsning af ekstraordinære opgaver.

 

Fleksible vikaraftaler når du har brug for det f.eks.:

  • En specifik opgave
  • Fast defineret periode
  • Et løbende vikariat
  • En backup funktion af den nuværende lønfunktion.

"Vores erfarne løn- og personalemedarbejdere varetager opgaven, og tilknyttes direkte til din virksomheden som faste kontaktpersoner. Vi hjælper alle typer og størrelser af virksomheder med deres lønadministration."

AMESTO PAYROLL

Har du brug for en brochure om vikarer til løn?

 

AMESTO NORDIC SHARED SERVICE CENTER

Få hjælp til det meste.

Uanset om du har brug for nye forretningssystemerVikarer til økonomi eller hjælp til regnskab, løn og HR så kan du få det hos os. Vi er en one-stop-shop og du kan få alt den hjælp du har brug for til, at drive din virksomhed i Norden.

AMESTO ACCOUNTHOUSE

Life is now - work somewhere awesome.