Job og karrierer

Life is now

Work somewhere awesome.

Life is now

Work somewhere awesome.

Amesto AccountHouse

De klogeste hoveder og de varmeste hjerter.

 

God stemning, høj arbejdsglæde, høj faglighed og mulighed for udfordrende arbejdsopgaver. Dette er frugten af vores værdier:

  • Kvalitet
  • Fleksibilitet
  • Kommunikation

Værdierne ligger latent i vores alles hverdag som medarbejdere i Amesto AccountHouse. Derfor lægger vi vægt på, at du, som medarbejder selv er med til at præge og udvikle din hverdag – uanset om du arbejder på et af vores kontorer, eller om du har dit primære arbejde ude i en af vore kunders økonomi- og regnskabsfunktioner.

Vi har stor aldersspredning og kompetencer på alle niveauer fra økonomi-trainee til økonomichef, som understøtter, at du som ansat i Amesto har mulighed for fortsat udvikling gennem hele dit arbejdsliv hos os.

Herunder foretager vi gennem udviklingssamtaler og karriereplanlægning en løbende afstemning af forventninger.

Vores konsulenter i Amesto AccountHouse har kontakt med mange mennesker, forskellige brancher og løn- og økonomisystemer hver dag. Derfor er det en forudsætning, at du er en type som værdsætter stor afveksling og forskelligartede udfordringer i dagligdagen. Vi arbejder altid i teams som sikrer, at der altid er hjælp at hente både fagligt, i forbindelse med ferie, sygdom og spidsbelastninger, så du er aldrig alene om en opgave.

Her kan du læse mere om Amesto Group

Jobagent

Ønsker du at blive informeret, når der dukker jobmuligheder op hos Amesto AccountHouse?

Tilmeld dig her
 

Ledige stillinger

Se her om der er nogle ledige stillinger som passer til din professionelle profil.

Se ledige stillinger
 

Uopfordret ansøgning

Er der ikke lige en stilling slået op som passer på din profil, så send os en uopfordret ansøgning - og få mulighed for at blive udvalgt næste gang.

Registrer dig her