Bogføring

Amesto AccountHouse

Du kan trygt overlade bogføringen til os.

 
Vi laver bogføring for alle virksomheder, der ikke selv ønsker at håndterer dette. Har du en lille eller mellemstor virksomhed kan du med fordel benytte dig af EasyAccount, som er til virksomheder, der ønsker billig, enkel og fleksibel bogføring.
 

Outsourcing af din bogføring til Amesto AccountHouse betyder, at du ikke selv skal bruge tid på, at være ajour med love og have indgående kendskab til danske og europæiske momsregler, A-skat, arbejdsmarkedsbidrag, lønsumsafgift, grønne afgifter, refusionsordninger m.m. Vi foretager indberetning af blandt andet oplysninger til offentlige myndigheder så du kan bruge tiden på dine kernekompetencer.

 

Outsourcing af bogføring giver mange fordele:

  • En professionel bogholder som laver jeres bogholderi.
  • Din bogholder er aldrig syg.
  • Vi bruger jeres regnskabssystem.
  • Bestem selv, hvor meget assistance I har brug for.
  • Brug tiden på dine kernekompetencer.
  • Tilkøb ydelser, som det passer dig.
  • Optimering af dine systemer og rutiner hvis du ønsker det.

 

Alt efter størrelse og kompleksitet af dit bogholderi, bogføres der ugentligt, månedligt eller kvartalsvis, du har altid et overblik over virksomhedens økonomi i form af perioderegnskaber, når I ønsker det.

Amesto AccountHouse

"Vores erfarne økonomimedarbejdere varetager opgaven, og tilknyttes direkte til virksomheden som faste kontaktpersoner. Vi hjælper alle typer og størrelser af virksomheder med deres regnskab og økonomi."

Økonomisystemer

Har du brug for et økonomisystem?

Exledger

Systemet giver overblik over forretningstransaktioner og nøjagtig, opdateret pengestrøm gennem automatisk bankintegration. Vigtig forretningsinformation er nemt tilgængelig, når som helst og hvor som helst.
Læs mere
 

Visma Økonomisystem

Økonomisystemerne fra Visma omfatter mange muligheder indenfor regnskab. f.eks. skanning af bilag, remittering, bankafstemning og rapportering. Vores søsterselskab Amesto Solutions er Nordens største Visma forhandler.
Læs mere