Søge hjemmeside:

2120_Hjemmekontor

AMESTO ACCOUNTHOUSE

Økonomiydelser.

Økonomiydelser til små virksomheder.

Vi kan hjælper dig i gang når du gerne vil stifte et selskab både med at finde den rigtige type selskab og oprette de nødvendige tilgange til offentlige myndigheder som virk, bank, skat m.m. Når vi har afstemt hvad du gerne vil have hjælp til kan dit nye selskab være klar på få dage.

Har du et ønske om hjælp til driften af dit nye selskab kan vi hjælpe dig med, at få kontrol over alt fra bilag til styringsværktøjer som kan hjælpe dig til at bevare overblikket.

RÅDGIVNING

De fleste nystartede selskaber har brug for rådgivning. Vi kan rådgive om alt fra budgetter, prognoser, effektivisering og meget mere, som giver dig det bedste grundlag for, at træffe de rigtige beslutninger for din virksomhed.

REGNSKAB OG ADMINISTRATION

Når du får brug for én samarbejdspartner til at lave dit regnskab så skal du være velkommen hos os. Vi laver regnskab for mange virksomheder og har kun faguddannede medarbejdere og vi er i tæt dialog med dig, så du ikke mister overblikket over dit regnskab.

Du kan få hjælp til alt fra CO adresser og post, kreditor og debitor styring til Budgettering m.m.

REGNSKABSSYSTEM HVAD SKAL JEG VÆLGE?

Hvis du ikke har noget regnskabssystem endnu og ikke ved hvad du skal vælge så kontakt os og få en snak om hvad der passer til dit behov.

Hvis du allerede har valgt et system og har taget det i brug så er det helt fint. Vi arbejder i de fleste systemer og du behøver derfor ikke at skulle skifte til et andet system hvis du har det godt med det du har valgt.

ÅRSAFSLUTNING OG REVISION

Der er typisk mange spørgsmål til årsafslutning, årsregnskab, indberetning til myndighederne samt revision. Det er ikke alle selskaber der er underlagt revisionspligt eller har brug for at skulle indberette et årsregnskab.

Hvis du er i tvivl om hvad der gælder for dig så kontakt os gerne.

MEDARBEJDERE OG LØN

Har du ansat en eller flere medarbejdere så skal de have noget løn. Tiden til at sætte sig ind i lønsystemer, refusioner, overenskomster, medarbejder forsikringer og HR er en noget tidskrævende proces. Derfor tilbyder vi at lave lønnen for dig.

“Vores erfarne økonomimedarbejdere varetager din opgave, og vi hjælper alle typer og størrelser af virksomheder med deres økonomi.”

Amesto AccountHouse

Fleksible vikaraftaler når du har brug for dem.

  • En specifik opgave.
  • Fast defineret periode.
  • Et løbende vikariat.
  • En backup funktion af den nuværende lønfunktion.

NORDIC ACCOUNTING

Har du virksomheder i hele Norden?

Vi supporterer mange virksomheder i hele norden med deres regnskab, løn, HR m.m. Vi tilbyder en lang række fleksible ydelser og med one point of contact. Vi kalder det Nordic shared servicecenter. Ring og få et uforpligtende møde, så vi sammen kan finde de bedste løsninger til din virksomhed.

NORDIC SHARED SERVICE CENTER

Få hjælp til det meste.

Uanset om du har brug for nye forretningssystemer, Vikarer til økonomi eller hjælp til regnskab, løn og HR så kan du få det hos os. Vi er en one-stop-shop og du kan få alt den hjælp du har brug for til, at drive din virksomhed i Norden. Læs mere

#ASKMORE

Har du nogle spørgsmål?

Outsourcing af regnskab helt eller delvist kan være en løsning når du vurderer at dette giver mere værdi for din virksomhed end at have denne funktion In house. Hvis du gerne vil have hjælp til at tage denne beslutning er du velkommen til at ringe og få en snak med os omkring dine muligheder. Få et uforpligtende møde og hør mere om dine fordelene ved outsourcing.