Søge hjemmeside:

En hengebro

AMESTO NORDISK SHARED SERVICE CENTER

Din hjælp til drift af virksomhed i norden.

Uanset om du har brug for nye forretningssystemer, Vikarer til økonomi eller hjælp til regnskab, løn og HR så kan du få det hos os. Vi er en one-stop-shop og du kan få alt den hjælp du har brug for til, at drive din virksomhed i Norden.

Få hjælp til det meste

Nordisk Shared Service Center.

Uanset om du har brug for nye forretningssystemer, Vikarer til økonomi eller hjælp til regnskab, løn og HR så kan du få det hos os. Vi er en one-stop-shop og du kan få alt den hjælp du har brug for til, at drive din virksomhed i Norden.

Amesto består af en stor gruppe virksomheder, som beskæftiger sig med størstedelen af de processer, som omhandler virksomhedsdrift. Vi gør vores bedste for at hjælpe jer så meget som muligt, og for at finde de bedste og mest fleksible løsninger i jeres nuværende set-up, så driften forbliver så enkel og kvalitativ som muligt.

Med de mange alsidige selskaber i vores gruppe, tilbyder vi alt fra vikarer og HR, til forretningssystemer og oversættelse til andre sprog, samt løn og regnskab. Vi tilstræber derved, at forenkle din virksomheds drift gennem tryghed og dialog, så I kan bruge jeres ressourcer på jeres eget kernefokus.

Uanset hvilke lande I er repræsenteret i, kan vi hjælpe jer i hele norden. Vi har grundig kendskab til de lokale forhold i hele Skandinavien samt England, og kan derfor tilbyde jer muligheden for det vi kalder ”One point of Contact”, hvilket betyder at I kommunikerer med én Amesto medarbejder om jeres sager.

Amesto Accounthouse

Vi tilbyder blandt andet følgende services.

  • Adresse service i både Danmark, Norge, Sverige og Finland
  • Hjælp og sparring om etablering af juridiske enheder i Norden
  • ”One point of Contact” for Løn, Regnskab og HR i Norden

Har I brug for en dialog om hvilke muligheder I har og hvad vi kan gøre for jer, for at forenkle jeres forretning, så står vi til rådighed og tager gerne en snak med jer.

Ta kontakt for yderligere information om de muligheder der er i Nordisk shared service center eller download vores  brochure.

Hvem er vi?

Amesto AccountHouse er dansk totalleverandør med speciale i bogholderi og regnskab, regnskabsfolk og Amesto Payroll er vores lønadministrationsafdeling. Vores ydelser leveres indenfor områderne: outsourcing af- og vikarer indenfor økonomi. Gennem samarbejde og dialog opbygger vi den nødvendige forståelse for vore kunders forretning og arbejdsgange, som danner grundlag for den måde, vi løser opgaven på. Således er vores fokus også at rådgive, effektivisere og systematisere de processer, der er i at drive en virksomhed.

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL? #ASKMORE

Få et uforpligtende møde og hør mere om dine fordelene ved outsourcing af løn og HR.