Søge hjemmeside:

Skyggen av en dame og bygninger

Visma økonomisystem.

Du er her: Hjem / Økonomisystemer / Visma Økonomisystem
 

Vores søsterselskab  

Amesto Solutions - Nordens største Visma forhandler.

Økonomisystemene fra Visma omfatter mange muligheder indenfor regnskab. f.eks. skanning af bilag, remittering, bankafstemming og rapportering. Vores søsterselskab Amesto Solutions er Nordens største Visma forhandler og kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

VISMA GLOBAL

Ved at vælge gennemtestede og fleksible standardløsninger slipper du for, at bruge penge på udvikling og skræddersyning. Vi sammensætter softwareløsninger, der er tilpasset dine behov.

VISMA BUSINESS

Med Visma Business får du et professionelt system, som giver dig fuld kontrol over hele værdikæden – lige fra ordreregistrering og logistik til indkøb og lager. Et kraftigt, funktionsrigt og fleksibelt virksomhedssystem

VISMA.NET

Visma.net er et ERP-system som hele virksomheden enkelt kan have adgang til. Al data, al information – ja, hele ERP-systemet – ligger i skyen. Ingen omkostningstunge servere eller dyr opgradering. Let tilgængelig på mobil, tablets og pc.

OPTIMALE LØSNINGER

Benchmarking af løn- og økonomiløsninger.

Du har mulighed for, at få lavet en benchmark af din nuværende løn- eller økonomiløsninger, så kan du se om du har de optimale løsninger både i forhold til omkostninger og tidsforbrug.