Søge hjemmeside:

Skyggen av en dame og bygninger

Business NXT | Visma net | Visma Business

Visma økonomisystemer.

Du er her: Hjem / Økonomisystemer / Visma Økonomisystem
 

Vores søsterselskab  

Amesto Solutions - Nordens største Visma- forhandler.

Økonomisystemene fra Visma omfatter mange muligheder indenfor regnskab. f.eks. skanning af bilag, remittering, bankafstemming og rapportering. Vores søsterselskab Amesto Solutions er Nordens største Visma forhandler og kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Business NXT

Business NXT er den nye generation af ERP-systemet Visma Business med en webbaseret grænseflade. Business NXT er skybaseret ERP-system med et design, der gør det muligt at tilpasse arbejdsvinduer og processer, så de passer præcis til dine behov. Med Business NXT er du konstant opdateret med de nyeste forbedringer fra...

VISMA BUSINESS

Med Visma Business får du et professionelt system, som giver dig fuld kontrol over hele værdikæden – lige fra ordreregistrering og logistik til indkøb og lager. Et kraftigt, funktionsrigt og fleksibelt on-premise forretningssystem.

VISMA.NET

Visma.net er et ERP-system som hele virksomheden enkelt kan have adgang til. Al data, al information – ja, hele ERP-systemet – ligger i skyen. Ingen omkostningstunge servere eller dyr opgradering. Let tilgængelig på mobil, tablets og pc.

OPTIMALE LØSNINGER

Benchmarking af løn- og økonomiløsninger.

Du har mulighed for, at få lavet en benchmark af din nuværende løn- eller økonomiløsninger, så kan du se om du har de optimale løsninger både i forhold til omkostninger og tidsforbrug.