Søge hjemmeside:

lessor-lonsystemer

Du er her: Hjem Lønadministration / Lønsystemer/ Lessor
 

AMESTO PAYROLL

Lessor Løn - en velafprøvet og fleksibel lønløsning.

Siden 1972 har Lessor Group specialiseret sig i at udvikle it-løsninger, der letter administrationen i din virksomhed. Lessors systemer minimerer kompleksiteten ved lønbehandlingen og giver dig et fundament for effektive og tilfredse medarbejdere. 

 

I dag bruger mere end 50.000 virksomheder en eller flere af Lessors løn- og personaleløsninger. Er din virksomhed lille eller stor, understøtter systemerne din forretning. Alt efter dine behov tilbyder Lessor flere lønsystemer (Lessor-Løn og Lessor-PM), herunder også lønmoduler til Microsoft Dynamics NAV og AX.

AMESTO NORDIC SHARED SERVICE CENTER

Få hjælp til det meste.

Uanset om du har brug for nye forretningssystemerVikarer til økonomi eller hjælp til regnskab, løn og HR så kan du få det hos os. Vi er en one-stop-shop og du kan få alt den hjælp du har brug for til, at drive din virksomhed i Norden.

AMESTO HR SERVICES

HR for dig der ved det har betydning på bunden.

Få hjælp til håndtering af diverse HR processer og få de ressourcer du skal bruge for, at håndterer jeres HR- Løn- og personaleadministration.

OPTIMALE LØSNINGER

Benchmarking af løn- og økonomiløsninger.

Du har mulighed for, at få lavet en benchmark af din nuværende løn- eller økonomiløsninger, så kan du se om du har de optimale løsninger både i forhold til omkostninger og tidsforbrug.