Om Amesto AcountHouse

Amesto AccountHouse

Et nordisk selskab.

 

Amesto AccountHouse er et dansk selskab under norske Amesto Group med ca. 1000 medarbejdere fordelt på kontorer i norden.

Amesto AccountHouse er et dansk selskab, som blev stiftet i 2001. I dag er det en del af norske Amesto Group. Amesto AccountHouse er dansk totalleverandør med speciale i bogholderi og regnskab, regnskabsfolk og lønadministration. Vores ydelser leveres indenfor områderne: outsourcing af- og vikarer indenfor økonomi.

Med den kvalificerede medarbejder som udgangspunkt, yder vi assistance indenfor regnskab, lønadministration og økonomistyring på fleksible vilkår.

Vores ydelser frigør ressourcer, afhjælper i spidsbelastningsperioder og giver vore kunder hurtigere mulighed for, at finde den rigtige profil på den medarbejder, der skal anvendes til den specifikke opgave.

Gennem samarbejde og dialog opbygger vi den nødvendige forståelse for vore kunders forretning og arbejdsgange, som danner grundlag for den måde vi løser opgaven på. Således er vores fokus også, at rådgive, effektivisere og systematisere de processer der er i, at drive en virksomhed.

Amesto AccountHouse udvikler, deler og opsøger viden i samarbejde med vore kunder samt en bred vifte af relationer, herunder revisorer, advokater, banker/finansieringspartnere, IT-virksomheder, netværk og medarbejderdatabaser som sikrer os, at vi har tilgang til specifik viden og kompetencer, som ligger udenfor vore ydelser.

Amesto AccountHouse

Simplifying Business - Simplifying Life

Følg os på YouTube