Søge hjemmeside:

En som scroller på en pc

AMESTO PAYROLL

Zenegy - en hel ny standard for finansiel software.

Zenegy er et af fremtidens førende løn – og tidsregistrerings- systemer som brænder for fremtidens teknologi kombineret med den moderne finansielle softwarepakke.

Amesto AccountHouse har derfor valgt bruge Zenegy og tilbyde vores kunder dette ny teknologiske løn – og tidsregistrerings- system. Zenegys løsninger er bygget på et digitalt mindset, med et ønske om mere frihed og nytænkning af gamle arbejdsgange og metoder.

Deres brugervenlige system automatiserer og optimerer virksomhedernes manuelle arbejdsopgaver, så vores kunder kan fokusere på de mere forretningsorienterede og værdiskabende opgaver i hverdagen.

Zenegy har dedikeret deres arbejde til at sætte en helt ny standard for finansiel software med det mål at revolutionere de eksisterende processer og skabe mere gennemsigtighed og fleksibilitet. Zenegy er i dag et team på 150 medarbejdere med kontorer i Hørsholm, Aarhus og Makedonien.

AMESTO NORDIC SHARED SERVICE CENTER

Få hjælp til det meste.

Uanset om du har brug for nye forretningssystemerVikarer til økonomi eller hjælp til regnskab, løn og HR så kan du få det hos os. Vi er en one-stop-shop og du kan få alt den hjælp du har brug for til, at drive din virksomhed i Norden.

AMESTO HR SERVICES

HR for dig der ved det har betydning på bunden.

Få hjælp til håndtering af diverse HR processer og få de ressourcer du skal bruge for, at håndterer jeres HR- Løn- og personaleadministration.

OPTIMALE LØSNINGER

Benchmarking af løn- og økonomiløsninger.

Du har mulighed for, at få lavet en benchmark af din nuværende løn- eller økonomiløsninger, så kan du se om du har de optimale løsninger både i forhold til omkostninger og tidsforbrug.