Søge hjemmeside:

Løsninger og rådgivning om løn til virksomheder.

SIMPLIFYING BUSINESS

Løsninger og rådgivning om løn til virksomheder.

 

Vi gør det simpelt!

Lønadministration for virksomheder.

Vi simplificerer lønadministrationen for virksomheder i alle størrelser. Effektive processer, kvalitetssikret levering af erfarne og professionelle lønkonsulenter. Outsourcing, systemløsninger og rådgivning - løbende eller efter behov. Vi tilpasser vores løsninger til dine ønsker. Vi gør det nemt at administrere løn. Tag det første skridt til en mere simpel løsning. Læs mere om vores lønservice nedenfor.

Hjælp, når behovet opstår.

Fra tid til anden er der behov for forstærkning i en lønafdeling. Det kan skyldes forskellige former for fravær eller overgang mellem ansættelse af nye medarbejdere. 
Måske har du brug for lidt ekstra tid til at finde den rette kandidat til et job og ønsker at udfylde hullet med en midlertidig løsning?


Vi tilbyder interim løsninger for både lønkonsulenter, lønansvarlige, systemspecialister og projektledere indenfor løn.

ET SIKKERT VALG

Lønadministration.

Hvorfor outsource? Lønadministration internt kan være tidskrævende, omkostningsfuldt og indebære mange risici for din virksomhed. 
Hvis ansvaret ligger hos én bestemt person med en afgørende kompetence, kan en sygemelding eller opsigelse fra denne person, have store konsekvenser for lønadministrationens proces.  Hvor mange medarbejdere vil acceptere, at lønnen ikke kommer til udbetaling? 

Hos Amesto AccountHouse har du en fast dedikeret kontaktperson, et hold af kvalificerede backup lønkonsulenter, der altid står klar til at træde til med kort varsel. Er du ikke sikker på, om outsourcing af lønadministrationen er det rigtige for din virksomhed?

Kontakt os endelig med eventuelle spørgsmål. Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning til din virksomhed.

LØNADMINISTRATION FOR NORDISKE LANDE

Nordisk løn.

Strækker din virksomhed sig uden for Danmark? 

Vores løsning med nordisk lønadministration tilbyder en sikker og fleksibel måde at administrere løn på tværs af Norden.

Da vores lønspecialister er i alle de nordiske lande, har vi specialiseret viden om regler og processer for lønbehandling i både Danmark, Sverige og Norge.

KLAR TIL AT EFFEKTIVE DIN VIRKSOMHED?

Kontakt os, vi hjælper dig med det samme!