Specialydelser

Amesto AccountHouse

Specialister i regnskab, løn og HR med erfaring fra mange forskellige brancher.

Derfor har vi høje krav til os selv som din samarbejdspartner og har specialister, som kender de faktorer, der påvirker din virksomhed.

Stiftelse og Legater

Stiftelser og legater har særegne juridiske behov der gælder stiftelseslovgivningen. Vores ansatte har flere års erfaring med mange forskellige stiftelser og legater.
Læs mere

Skat og afgifter

Gennem vores gode samarbejdspartnere kan vi tilbyde advokatydelser. Vi tilbyder juridiske tjenester af høj kvalitet med fokus på praktisk rådgivning.
Læs mere
 

Organisationer og Foreninger

Vores mål er at du får en forenklet drift af din virksomhed. Derfor tilbyder vi økonomiydelser, IT-systemer og rådgivning. Vi har kompetencer indenfor lovgivning.
Læs mere
 

Finans og Investering

Vi arbejder med de ledende aktører i markedet og har god erfaring med tjenester og produkter. Vores netbaserede løsninger sikrer dig et godt overblik, opdaterede regnskabstal og fuld kontrol.
Læs mere
 

Ejendomsadministration

Opgaverne der skal løses for ejendomsadministration kan tilrettelægges i god tid og dette er en fordel for dig. Når du får lavet din ejendomsadministration og bogholderi hos os sørger vi for betalingsstyring herunder lejeopkrævning, udsendelse af rykkere, andre indbetalinger samt ophævelser.
Læs mere

Company Secretary

Vi kan hjælper dig med alt det du behøver for at starte op i Danmark. Der er ofte mange krævende opgaver i den første tid når man vil ind på et nyt marked.
Læs mere